Het team

Drie mannen, één missie !

We zijn een hecht team. Drie verschillende karakters bij elkaar: dat botst af en toe, maar veel vaker bindt het samen. Het zijn ook vijf verschillende, aanvullende talenten bij elkaar. We doen waar we goed in zijn – maar allemaal zijn we flexibel tot en met. We scherpen elkaar en zijn kritisch op elkaars werk. Zo garanderen we dat jij helemaal tevreden bent.

Anton Frederiks

Strateeg

Als strateeg neemt hij je mee in de marketingstrategie voor je product of dienst. Bij zo’n conceptplan staat altijd jouw missie en visie centraal. Jij moet trots kunnen zijn op je website en achter de inhoud kunnen staan. We brengen je passie over op potentiële klanten.

Ozcan Akgun

Webdesigner

Deze webdesigner droomt van strakke websites. Hij zorgt ervoor dat al je wensen voor een website worden vervuld. Je wilt je vindbaarheid in Google verhogen? Vandaag nog geregeld! Als ontwikkelaar zorgt hij ervoor dat je omhoog springt bij de juiste zoekterm. Zo word jij altijd meteen gevonden.

Ardjan de Boo

Redactie

Copywriting is een vak apart. Onze tekstschrijver en -redacteur ziet geen overbodige komma of dt-fout over het hoofd. Maar dat niet alleen: hij maakt de juiste vertaalslag, zodat jouw passie op de beste manier onder woorden wordt gebracht. Zo hengel jij met gemak die nieuwe klant binnen!