Het team

Zes mannen, één missie !

We zijn een hecht team. zes verschillende karakters bij elkaar: dat botst af en toe, maar veel vaker bindt het samen. Het zijn ook alle verschillende, aanvullende talenten bij elkaar. We doen waar we goed in zijn – maar allemaal zijn we flexibel tot en met. We scherpen elkaar en zijn kritisch op elkaars werk. Zo garanderen we dat jij helemaal tevreden bent.

Anton Frederiks

Strateeg

Als strateeg neemt hij je mee in de marketingstrategie voor je product of dienst. Bij zo’n conceptplan staat altijd jouw missie en visie centraal. Jij moet trots kunnen zijn op je website en achter de inhoud kunnen staan. We brengen je passie over op potentiële klanten.

Ozcan Akgun

Webdesigner

Deze webdesigner droomt van strakke websites. Hij zorgt ervoor dat al je wensen voor een website worden vervuld. Je wilt je vindbaarheid in Google verhogen? Vandaag nog geregeld! Als ontwikkelaar zorgt hij ervoor dat je omhoog springt bij de juiste zoekterm. Zo word jij altijd meteen gevonden.

Thomas Bakker

Grafisch vormgever / fotograaf

Zijn specialiteit en passie is het neerzetten van sterke identiteit, zodat de herkenbaarheid van je onderneming significant toeneemt. Of je nu opzoek bent naar foto’s voor je website of zoekt naar een bijpassende huisstijl voor je onderneming, onze creative director staat je bij en garandeert je de gewenste kwaliteit.

Ardjan de Boo

Redactie

Copywriting is een vak apart. Onze tekstschrijver en -redacteur ziet geen overbodige komma of dt-fout over het hoofd. Maar dat niet alleen: hij maakt de juiste vertaalslag, zodat jouw passie op de beste manier onder woorden wordt gebracht. Zo hengel jij met gemak die nieuwe klant binnen!

Coen den Boer
Motion Designer

Onze getalenteerde motion designer heeft oog voor detail en laat geen subtiele beweging of overgang onbenut. Maar er is meer – hij vangt jouw creatieve visie en vertaalt deze naar een dynamische en meeslepende ervaring. Zo komt jouw verhaal tot leven in elke beweging, waardoor je doelgroep wordt meegenomen op een visuele reis. Met onze motion designs maak jij een onuitwisbare indruk en onderscheid je jezelf in de digitale wereld. Klaar om jouw ideeën in beweging te brengen? Wij zijn er om het te laten gebeuren.

Yorick van Schijndel
Video

Videoproductie is een kunst op zich. Onze ervaren videograaf ziet geen onbelangrijk detail over het hoofd en zorgt ervoor dat elke frame en overgang perfect in elkaar overvloeien. Maar dat is niet alles – hij brengt jouw passie op een unieke manier tot leven, zodat de boodschap resoneert en indruk maakt. Met onze video’s trek jij moeiteloos de aandacht van potentiële klanten en maak je die onvergetelijke indruk. Klaar om jouw verhaal te delen met de wereld? Wij zijn er om het te visualiseren.